AnasayfaAnasayfa  TakvimTakvim  SSSSSS  AramaArama  Üye ListesiÜye Listesi  Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Paylaş | 
 

 Cs Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
uAcimboM
Geyikciyiz Forum - Süper Mod
Geyikciyiz Forum - Süper Mod
avatar

Mesaj Sayısı : 955
Rep : 0
Rep Gücü : 2420
Uyari Seviyesi : Uyari 1
Kayıt tarihi : 30/01/10
Nerden : Izmir™

MesajKonu: Cs Hakkında Sıkça Sorulan Sorular   C.tesi Şub. 27, 2010 6:58 pm

1)Lan Game'den Oynarken Host(Oyunu Kuran) Kişiyim Nickimi Değiştirdiler Nasıl Değiştiriyorlar?
Cevap: Cmd_name isim Seklinde Yazarsanız Host'un Nicki Değişir...

2)Servera Girerken Mapleri Otomatik Yüklemiyor?

Cevap: cl_download_ingame "1" cl_allowdownload "1" cl_allowupload "1" Komutlarını Config Dosyanıza Ekleyin...

3)Amx-Mod Ve Admin Mod Nedir?
Cevap: İkiside Serverı Daha Kolay Yönetmeye Yarayan Server'a Kuruluş Plugin'lerdir...

4)Bazı Serverlarda Otomatik Maç Ayarları Var Nerden Bulabilirim?
Cevap: Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilir.:/Sierra/Half-Life/Cstrike Klasörüne atın..
Oyundayken;
exec mac.cfg Maç Başlatır...
exec tt.cfg Taktik Time'ı Başlatır...
exec normal.cfg Puclic Ayarlara Döner...


5)CS 1.6'da ölünce yazı yazamıyorum veya scoreboard'u göremiyorum?
Cevap: ESC'e basıp çıkan menüden "player list" seçeneğini tıklayın.

6)Fps Nedir? Nasıl Yükseltebilirim?
Cevap: FPS bilgisayarınızın ekran kartı, ram, işlemci vs. gibi parçalarına bağlı olarak değişen bir değerdir. Frames Per Second yani saniyede kare yakalama hızı olarak tanımlanabilir.
Yükseltmek İçin Komutlar...
İyi Bir Ekran Kartı Gerekir...Veya Mevcut Ekran Kartınız En Son Driver'ini Yüklemelisiniz

7)Cs'de Sesli İletişim Nasıl Kurabilirim?
Cevap: voice_enable 1 komutunu Console'a Yazıp,Microfonunuzu Takıp Oyun İçindeyken "K" Tuşuna Basmanız Yeterlidir... (voice_loopback 1
Komutunu Yazarsanız Kendi Sesinizide Duyarsınız Ve Karşı Tarafa Nasıl Ulaşdığını Duyarsınız)

8)Cs Kısaltmaları ve Terimleri Nedir,Nelerdir?
Cevap:
CT = Anti Terörist Timi (Counter Terörist).
T = Terörist.
HS = HeadShot Karşınızdaki Player'ı Kafasından Vurarak Öldürmektir.
Lag = Server İle Bağlantınızın Kısa Süreli Kopmasıdır.
Lamer = Serverın Düzenini Bozan Örneğin Kendi Takım Arkadaşını Öldüren Sürekli Pusu Ve Sote Yapanlara Takılan Lakap.
Kick = Player'ın Serverdan Kısa Süreli Uzaklaştırılması.
Ban = Oyundan Atılmak Süreli Veya Süresiz Olarak Serverdan Uzaklaştırılma.
Spectator = Oyunu Sadece İzleyen Kişiler Genelde Maçları Yöneten Hakemlerdir.
TK = Karşı Tarafın Tüm Oyuncuları Öldüren Kişi Takılan Lakap Team Killer.
FF = Frienldy Fire (Kardeş Katli) Kendi Takım Arkadaşını Öldürmeye Yarayan Komut Kısaltmasıdır.
Rush = Base'den Hızlı Çıkış.Aniden Baskın Manasında Kullanılan Cs Terimidir.
Pro Map = Profesyonel (Maçların Yapıldıgı Mapler).
Fun Map = Eğlenceli Haritalara Verilen İsim.
Public Game = Normal Oynanan Cs (Maç Ayarları Aktif Olmayan).

9)Cs 1.5'i Botlarla Nasıl Oynarım?
Cevap:
Cs 1.5'in En İyi Botu Olan Pod-bot 2.5 ile Rahatlıkla Oynayabilirsiniz...
Podbot 2.5'i aşağıdaki linkten bulabilirsiniz.Ayrıca sürümünü 2.7'ye de yükseltebilirsiniz.

PodBot 2.7
İndirdiğinizde "-"(eksi\tire) tuşu ile podbot menüsünü açıp, 1'e basarak bot yükleyebilirsiniz.
Kaç bot yüklemek istiyorsanız, aynı işlemi tekrarlamanız gerekmektedir.(sırasıyla "-" ve "1" tuşlarına basarak)


10)Cs 1.6 Da yazıları Okuyamamıyorum Nasıl Düzeltebilirim?
V23,V26,V27 Uptade'lerini Yüklerseniz Problem Kalmayacaktır
Umarım İşinize Yarar.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
 
Cs Hakkında Sıkça Sorulan Sorular
Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Sık Sorulan Sorular
» Görkem Aydanarığ Hakkında Bazı Bilgiler
» BiLL : "HayaLim MahvoLdu" BiLL'Le AmeLiyat Hakkında...
» Hakkı Bulut - Ah İstanbul - Nerden Bilsinler\ 45 MB
» Se7en-Hakkında

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
 :: Online Oyunlar :: Counter-Strike-
Buraya geçin: